a

Travel Support erbjuder tjänster för resebranschen

Storlek har betydelse – tillsammans är vi starka

Vi har Nordens största partnernätverk med över 100 fristående resebyråer, inkluderande affärs-, grupp-, konferens- och privatresebyråer, vilket skapar starka band med våra leverantörer.

a

Oavsett tid på dygnet finns vi alltid tillgängliga

Vårt team består av tio erfarna medarbetare i Sverige, specialiserade på support utanför vanliga kontorstider, totalt cirka 550 timmar i månaden, med målet att erbjuda snabb och pålitlig service till våra kunder.

a

Vi erbjuder ekonomiservice speciellt anpassad för reseföretag

Vi har endast kunder inom resebranschen och kan IATA, BSP, momsfrågor samt midoffice-system. Använder du Antares, Rebus, Travel Operations, Travel Wire, eller Dolphine? Vi förstår er vardag.

s

Specialister på självboknings-system

Vi hjälper din resebyrå med självbokningssystem som Cytric, CityCity eller Ubook. Travel Support erbjuder implementering, support och utveckling för att resebyrån ska ha den bästa onlineupplevelsen och ett effektivt alternativ åt sina kunder.

a

Marknadens lägsta pris med autobiljettering

Ticket & Tours är vår consolidator och vi hjälper non-IATA byråer att biljettera, men även som fulfillment åt IATA byråer, specifika biljetter eller grupper. Vi arbetar i Amadeus, Sabre och Travelport samt aggregators för NDC.

ticket

IT-lösningar för reseföretags operativa drift

Vi tillhandahåller tekniska tjänster som underlättar för er som resebyrå. Hosting, midoffice och kontorets IT-miljö är några av de områden vi upphandlar och utvecklar tjänster för.

a

Övriga frågor som du inte hittat svar på?

Kontakta oss för snabb support på alla typer av frågor.

Kom i kontakt