a

Oavsett tid på dygnet finns vi alltid tillgängliga

Vi är en neutral 24h jourservice som hjälper resebyråers slutkunder

Vår verksamhet är belägen i Sverige och idag utgör vårt team en styrka på tio kompetenta medarbetare med en imponerande samlad erfarenhet. Vi har specialiserat oss på att tillhandahålla snabb, effektiv och personlig service för våra kunder under de cirka 550 timmar varje månad som ligger utanför de vanliga kontorstiderna. Vi är resebyråns förlängda arm, som aldrig sover.

"Travel Supports 24-timmars service är med sin kunskap, sin kompetens  och sin höga servicegrad vår förlängda arm utanför kontorstid. Våra kunder erbjuds därmed samma höga personliga service på kvällar,- och helger som de får under kontorstid."

Blomgren Travel

Lottie Asplund, VD Blomgren Travel

Varför nyttja Sveriges bästa kundservice?

Vår unika 24h service är tillgänglig när ordinarie kontor har stängt, året runt. Vi erbjuder snabb och effektiv support till resenärerna när eventuella akuta frågor eller problem uppstår under resans gång. Vi är stolta över att ha medarbetare med stor erfarenhet och kunskap inom resebranschen. Genom att välja Travel Support 24h som din partner kan du känna dig trygg i att du får en personlig och professionell service som är anpassad efter dina specifika behov. Vår 24h är baserad i Sverige och talar skandinaviska samt engelska. Vi tillhandahåller en rad olika tjänster till exempel bokning av flyg, hotell, tåg.

helpdesk guy

Några av våra partners som valt Travel Support

Laddar...

Låt oss hjälpa er med era support tjänster

Kontakta oss för snabb support

Kom i kontakt