a

Storlek har betydelse – tillsammans är vi starka

Tillgång till största partnernätverket i Norden

Vi är stolta över att idag ha över 100 fristående resebyråer som partners, vilka varierar i storlek och verksamhet. Vår portfölj inkluderar både affärsresebyråer, grupp- och konferensresebyråer samt privatresebyråer. Denna bredd och mångfald skapar ett exceptionellt starkt band mellan oss och våra leverantörer.

"Travel Support har en fantastisk erfarenhet att driva denna typ av nätverk och ger oss tillgång till de bästa leverantörsavtalen. Det känns bra och tryggt att ha en så stark samarbetspartner som ger oss möjlighet att fokusera på kunderna."

Företagsresor Umeå

Mats Lindgren, VD Företagsresor i Umeå

Vi upphandlar leverantörsavtal, du tar hand om kunden

Tillsammans med våra 100 partners skapar Travel Support stordriftsfördelar, både för resebyrå och leverantörer. Tillsammans kan vi utöva påtryckningar och effektiviseringar för att förhandla fram de bästa villkoren. Den kollektiva styrkan ger oss möjligheten att erbjuda våra partners konkurrenskraftiga avtal som direkt gynnar dess verksamhet. Genom att samarbeta med oss kan du dra nytta av dessa stordriftsfördelar och stärka din konkurrensposition genom bättre lönsamhet och förbättrad administration.

map

Samarbeten

Genom att samarbeta med Travel Support får du som leverantör tillgång till Nordens största partnernätverk, som öppnar möjligheter att nå ut till återförsäljare och utveckla den gemensamma affären. Vi strävar efter att skapa ekonomiska och administrativa fördelar för alla leverantörer och partners. Tillsammans utgör vi en kraft att räkna med i resebranschen.

Få automatiska uppdateringar via vår portal

Vår dedikerade portal är ditt nav för aktuell och värdefull information. Som en del av Travel Support familjen får du exklusiv tillgång till vår portal, som fungerar som din kompletta resurs för uppdateringar och nyheter. Genom portalen har du översikt över alla våra leverantörsavtal, viktig information från våra partners, pågående kampanjer och branschnyheter. Samtliga nyheter mailas också ut på ett strukturerat sätt.

d

Några av våra partners

Laddar...

Bli en del av vårt partner nätverk

Kontakta oss idag för att få mer information om vilka erbjudanden som passar just dig.

Kom i kontakt