Öppna tjänster

öppna tjänster

Partner Relations Manager

Plats: Stockholm
Omfattning: Heltid
Startdatum: anpassas efter rätt person.

Travel Support söker nu en engagerad och kommersiellt inriktad medarbetare med en stark social förmåga för att stärka vårt team och hjälpa oss att uppnå våra högt satta mål. Vi är den ledande samarbetsorganisationen för resebyråer och researrangörer i Norden och stödjer ett brett spektrum av resebyråer och arrangörer i deras dagliga verksamhet. Med sex affärsområden och en personalstyrka på 26 personer strävar vi ständigt efter att driva innovation och excellens.

Arbetsuppgifter:

• Strategiskt nätverkande: Du kommer att vara ansvarig för nära samarbete med våra kundgrupper och driva aktiviteter samt strategiska inriktningar. Detta innefattar att utveckla befintliga relationer och etablera nya partnerskap.

• Avtalsförhandlingar och försäljning: Centrala uppgifter inkluderar förhandlingsprocesser och utformning av avtal för att säkerställa långsiktiga och givande samarbeten. Du kommer att ha ansvar för att förhandla och utveckla samarbeten med leverantörer.

• Partnermöten: Assistera vid arrangemang och presentationer vid möten med våra partners och leverantörer. Dina förmågor att bygga och vårda relationer är avgörande för att stärka våra partnerskap.

• Internationellt fokus: Vi ser gärna att du har kompetens för att stödja våra verksamheter även på norska och danska marknader. Erfarenhet av att arbeta med olika kulturer och språk är meriterande.

• Projektledning: Ansvara för projektledning, inklusive lansering av nya produkter och samarbeten. Det är avgörande att effektivt driva projekt och leverera resultat inom givna tidsramar.

Meriterande:

Erfarenhet inom resebranschen: Kunskap om resebranschen och dess specifika utmaningar är fördelaktigt. Tidigare arbete med resebyråer, GDS (t.ex. Amadeus) eller flygavtal är särskilt meriterande.

Vi söker en driven individ med starka förhandlings- och kommunikationsfärdigheter. Om du är redo att bli en viktig del av vårt framgångsrika team och tror att du har det som krävs i denna spännande roll, skicka in din ansökan idag!

Kontaktinformation:
För ytterligare information eller för att skicka in din ansökan, vänligen kontakta vår VD Philip Locklund på philip.locklund@travelsupport.se