s

Vi erbjuder ekonomiservice speciellt anpassad för reseföretag

Ekonomiavdelning specialiserad på resebranschen

Vi har endast kunder inom resebranschen och kan IATA, BSP, momsfrågor samt midoffice-system. Använder du Antares, Rebus, Travel Operations, Travel Wire, eller Dolphine? Vi förstår er vardag.

Reselagar kan vara knepiga

  1. Travel Support erbjuder hjälp till sina kunder med att hantera och effektivisera sin ekonomi.

  2. Resebranschens ekonomiska aspekter kan vara komplicerade, men Travel Supports experter finns till hands för att assistera resebyråer och underlätta deras ekonomiska hantering.

  3. Genom att samarbeta med Travel Support kan resebyråer fokusera på sina kärnverksamheter med förtroendet att deras ekonomi tas om hand på ett professionellt sätt.

a

Exklusivt för våra kunder inom resebranschen

Vi är stolta över att vara specialister inom resebranschen och utgör en fullskalig ekonomiavdelning med fyra dedikerade medarbetare. Vårt expertisområde omfattar allt från lönehantering och skattefrågor till kontinuerlig redovisning och årsbokslut. Med vår breda erfarenhet och djupgående branschkunskap strävar vi efter att vara det självklara valet för resebyråer som söker pålitlig ekonomisk rådgivning och support för att optimera sin ekonomi.

a

Kom i kontakt

Kontakta oss gärna för att utforska hur vi kan hjälpa dig att effektivisera din verksamhet och hantera dina ekonomiska utmaningar på ett smidigt sätt. Vi ser fram emot att höra från dig och bidra till din framgång inom reseindustrin.

Telefon
Alströmergatan 16
112 47 STOCKHOLM
Telephone
08-409 255 00