Om oss Travel Support

a
logo_animated_transparent_liggande

Travel Support grundades 2010 med ambitionen att vara ett centralt huvudkontor för små och medelstora reseaktörer i Norden. Idag innefattar bolaget 25 specialiserade medarbetare som är proffs inom de 6 affärsområden som Travel Support innefattar, läs mer om dessa under tjänster.

Vi tror på samarbete och effektivitet. Vår neutrala approach ger dig friheten att växa och förbättra ditt erbjudande. Med fokus på kundservice och tillväxt är vårt mål att hjälpa dig att uppnå ökad konkurrenskraft. Tillsammans strävar vi efter stordriftsfördelar och gemensam utveckling inom resebranschen.

Philip Locklund, VD

Vår affärsidé

Vi utvecklar och producerar tjänster som riktar sig till alla typer av reseföretag. Vi tror på principen att våra partnerbolag själva väljer vilka av våra tjänster de vill använda och begränsar aldrig deras möjligheter att agera på marknaden.

a

Din neutrala partner

Välkommen till Travel Support – din helt neutrala partner inom resehantering. Vi brinner för att skapa bättre förutsättningar för våra partnerbolag och deras kunder genom att erbjuda support och utveckling av tjänster som kan hjälpa resebyråer att behålla sin konkurrenskraft och förbättra sin lönsamhet.

a

Ansvar

Travel Support försöker ge tillbaka till vår bransch och samhälle. Vi avsätter en andel av vårt överskott till organisationer vi tror på. Tidigare år har detta innefattat Resebranschens - New Hope, Air France & KLM Corporate SAF program och andra branschinitiativ. Har ni förslag på andra bra projekt eller organisationer är vi alltid lyhörda.

a